Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Καλή Πρωτοχρονιά !

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΟΥΚΗ






Παραμονή Πρωτοχρονιάς και η διάθεση όλων μας πρέπει να είναι  θετική!!

Με τα όσα πλην και αν μας περιορίζουν, ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το 2016, με χαρά, ελπίδα και πάνω απ’ όλα, με πνεύμα αισιοδοξίας.
Τα χαρούμενα γέλια των μικρών, το αθώο βλέμμα τους, μπορεί και πρέπει να μας ταξιδέψει στις παιδικές μας αναμνήσεις, για να ατενίσουμε με αισιοδοξία το μέλλον του κόσμου.
Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η χρυσόσκονη, δεν προσφέρεται για να «πασπαλίσει» τις σκέψεις μας, που τις περισσότερες φορές, παραπέμπει σε αρνητικά δεδομένα.
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα για τον καθένα μας και για την πατρίδα μας είναι μεγάλα. Η θετική διάθεση όμως θα δώσει μια νότα χαράς και ίσως κάποια από αυτά βρουν τη λύση τους.
Δεν ωραιοποιούμε τίποτα και για κανέναν λόγο. Με το να τα βλέπουμε όμως όλα «μαύρα» δεν ωφελεί.
Οι «μάχες» δίνονται σε καθημερινή βάση και είναι ατομικές, αλλά και συλλογικές, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για το αύριο των παιδιών μας που πρέπει, που δικαιούνται να έχουν, με προοπτική και ελπίδα.
Εύχομαι το 2016 να είναι ειρηνικό και γεμάτο υγεία, προσωπική και οικογενειακή για όλους μας. Για την Ελλάδα μας, αυτό που της αξίζει είναι να βγει από την κρίση και να βαδίσει σε αναπτυξιακή τροχιά, δημιουργικής πορείας και ανάκαμψης.

Χρόνια πολλά, καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!