Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Και η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο στόχαστρο της Κυβέρνησης..


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΟΥΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για άλλη μια φορά έδειξε το πρόσωπό της και τις πραγματικές της προθέσεις.

Με Νόμο που έφερε μέσα στο καλοκαίρι, ο οποίος γράφτηκε στο πόδι και είναι σίγουρο ότι θα αποτύχει, αρπάζει με το έτσι θέλω, το Πάρκο από τα χέρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το μεταφέρει στο Υπ.Περιβάλλοντος δημιουργώντας ένα Ν.Π.Ι.Δ χωρίς χρήματα, χωρίς υλικοτεχνική υποδομή, με διορισμένο γενικό διευθυντή και φυσικά έμμισθο, ο οποίος θα πληρώνεται όμως από τους πόρους της αυτοδιοίκησης.
Ταυτόχρονα μας φέρνει στρατιώτες με στρατιωτικά οχήματα στο Πάρκο να ποτίσουν τα δένδρα…
Μπορεί τελικά, ο ΤΣΙΠΡΑΣ να έχει παρασυρθεί από το συγκυβερνήτη του, Καμμένο και να θέλουν να μας γυρίσουν πίσω σε άλλες μορφές καθεστώτων και τη φύλαξη του Πάρκου να την κάνουν στρατιώτες με κράνη και παλάσκες.
Ας μη γελιόμαστε. Το θέμα είναι ιδεολογικοπολιτικό. Είναι προφανές ότι θέλουν να συγκεντρώσουν το κράτος στα δικά τους χέρια και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, όπως γίνεται σε ακραίες μορφές εξουσίας.
Αφού μάζεψαν τα αποθεματικά από Ταμεία, Νοσοκομεία, Οργανισμούς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού εκδίωξαν μεγάλες επιχειρήσεις και νέες επενδύσεις, αφού ξεζουμίζουν και εξαθλιώνουν και τον τελευταίο ¨Έλληνα πολίτη, αφού προσπαθούν να αλλάξουν την πληθυσμιακή κατανομή της χώρας με τα πολλά και ανεξέλεγκτα hotspot, αφού θέλουν να πνίξουν τη πολυφωνία των ΜΜΕ ως σύγχρονοι big brothers, θέλουν να τελειώσουν και τη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Και όλα αυτά για να μην υπάρχει καμιά αντίσταση και όλοι να πηγαίνουν να προσκυνούν το χέρι του μεγάλου ΄΄Νονού Μαφιόζου΄΄, εάν θέλουν να επιβιώσουν.
Δε θα τα καταφέρουν. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε…