Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Το ηρωικό ΟΧΙ του 1940 !

Μήνυμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου από τον  Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Ιλίου Μπάμπη Καούκη





Η 28η Οκτωβρίου, το έπος του '40 αφυπνίζει συνειδήσεις και δηλώνει περίτρανα, ότι είμαστε πάντα μάχιμος και υπερήφανος λαός που ξέρει να αντιστέκεται.
Στις ημέρες που ζούμε, ως χώρα και Έθνος, αποτελεί επιτακτική ανάγκη να βροντοφωνάξουμε, με όλη τη δύναμη της ψυχής μας, ότι η Ελλάδα μας, άσχετα από τους κλυδωνισμούς και τις δύσκολες καταστάσεις που έχει εισέρθει, ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!
Οι Έλληνες, δεν δεχόμαστε την κοροϊδία...Δεν μας αρέσει η ψευτιά και όσοι προσπάθησαν να μας "κοροϊδέψουν", απλά απέτυχαν παταγωδώς...
Δεν μπορούν κάποιοι σήμερα, ισοπεδώνοντας τα όσια και ιερά αυτής της χώρας, να επικροτηθούν και να δικαιωθούν από τον ελληνικό λαό !...
Η Πατρίδα μας θα συνεχίσει να "αγναντεύει" περήφανα το παρόν και το μέλλον, μόνο όταν εμείς οι Έλληνες, αντιληφθούμε, ότι οι ήρωες του ' 40 , έδωσαν τη ζωή τους για όλους εμάς, για να μπορούμε να ζούμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ μακριά από φασιστικές πολιτικές. Η Ελευθερία και η Δημοκρατία κερδίζονται με αγώνες και θυσίες!!!
Κάποιοι πριν λίγο καιρό, δημαγωγώντας ασύστολα κατάφεραν και ξεγέλασαν τον ελληνικό λαό και τώρα εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις και προσπαθούν να περάσουν τις αρρωστημένες ιδεοληψίες τους στα παιδιά μας διαγράφοντας την ένδοξη Ελληνική Ιστορία από τη μνήμη τους.
Λαός χωρίς μνήμη και ιστορία είναι νεκρός!
Δεν θα τα καταφέρουν όμως, γιατί τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, ξεφούσκωσαν, σκορπίζοντας μόνο απογοήτευση και θλίψη σ' εκείνους που τους πίστεψαν.
Θέλω να πιστεύω φίλες και φίλοι μου, ότι είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε το νόημα της εθνικής μας επετείου και να βροντοφωνάξουμε ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στους φαύλους, στους ψεύτες και σε φασιστικές νοοτροπίες, από όπου και εάν προέρχονται και να κάνουμε μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ!!   ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!   Να είστε βέβαιοι.
 Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!!!!
Η Ελλάδα ποτέ δε πεθαίνει δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!!!!
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!!!