Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Εκτός ελέγχου το μεταναστευτικό


Κάθε μέρα που περνάει βλέπουμε ότι έχει χαθεί ο έλεγχος με τους παράνομους μετανάστες και τους πρόσφυγες που διαμένουν στη Χώρα μας.



Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ καθημερινά χάνει τον έλεγχο και προσπαθεί να μετακυλήσει τις δικές της ευθύνες στους κατοίκους που ζουν γύρω από τα hotspot, αλλά και στη τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως έκανε και στη Μόρια μέσω του Υπουργού της κ.Μουζάλα, για τους θανάτους των μεταναστών, όπου έριξε την ευθύνη στην Αυτοδιοίκηση και στους ξενοδόχους.
Δυστυχώς ξεχνάει ότι με εντολή του τότε Υπουργού Ναυτιλίας κ.Δρίτσα έδωσε το πράσινο φως στους  δουλέμπορους της απέναντι όχθης να στείλουν καραβιές ανεξέλεγκτων μεταναστών στη χώρα μας.
Ξεχνάει τους πνιγμούς αθώων ψυχών στο Αιγαίο.
Ξεχνάει την κα Τασία που έλεγε ότι οι μετανάστες ήρθαν να λιαστούν και μετά να εξαφανιστούν.
Ξεχνάει ότι οι παράνομοι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθεροι στις πόλεις και στα χωριά μας, δημιουργώντας προβλήματα σε ανήμπορους ηλικιωμένους Έλληνες.
 Ξεχνάει ότι με το που ανέλαβε Κυβέρνηση την ίδια ώρα είχαν κατακλύσει τα νησιά μας ξένοι ακτιβιστές που περίμεναν τους πρόσφυγες αλλά και τους παράνομους μετανάστες λες και ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Ξεχνάει ότι τη διαχείριση των προσφύγων-μεταναστών την έχει δώσει αποκλειστικά στις ξένες και ελληνικές Μ.Κ.Ο., τις οποίες τις έχει μετατρέψει σε κλαδικές του κόμματός της με αδιαφανείς προσλήψεις προσωπικού και μάλιστα στις συμβάσεις που υπογράφουν με τους εργαζόμενους, τους μετανάστες τους ονομάζουν νεοεισερχόμενο πληθυσμό.
Ξεχνάει ότι δεν έχει καταφέρει ούτε σήμερα που μιλάμε να αξιοποιήσει τα χρήματα της Ε.Ε. που έχει στη διάθεσή της.
Ξεχνάει ότι η σίτιση και η διαμονή του κάθε πρόσφυγα – μετανάστη στοιχίζει τα διπλά από ότι σε άλλες χώρες, παρόλο που οι συνθήκες που διαμένουν είναι άθλιες.
Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας ότι πλέον είναι μονόδρομος η αλλαγή πολιτικής, γιατί όλη αυτή η κατάσταση για τη χώρα μας εγκυμονεί κίνδυνους και, εάν δεν επιταχυνθούν οι διαδικασίες επαναπροώθησης των μεταναστών, θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα, όχι μόνο μεταναστών αλλά και Ελλήνων.



Μπάμπης Καούκης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Αξ/κης Αντ/σης Δήμου Ιλίου
Γεν.Γραμματέας ΔΑΚΕ Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων