Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση με ΟΑΣΑ


Δελτίο Τύπου Δ.Ι. 7-11-2014




Συνεχίζοντας τις επαφές με θεσμικούς κρατικούς φορείς για ζητήματα που άπτονται σε θέματα πού ταλανίζουν τους Δημότες του Δήμου μας και είναι ΔΕΣΜΕΥΣΗ του Συνδυασμού μας ή επίλυση αυτών επισκεφτήκαμε στις 6/11/2014 τον ΟΑΣΑ και την Γενική Δνση Συγκοινωνιακού Έργου.

Από τον ΟΑΣΑ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και Δνων Σύμβουλος Κος Δημητριάδης Γεώργιος, ο Αντιπρόεδρος κος Ρέτζος Ευάγγελος ,ο Δντης Λειτουργικού Σχεδιασμού κος Αποστολίδης Δημήτρης και ο Συγκοινωνιολόγος κος Γεώργιος Ποριάδης.
Την ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ εκπροσώπησαν :
Ο Επικεφαλής του συνδυασμού Καούκης Χαράλαμπος, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ Κακούρης Αντώνης, η Δ.Σ Γρετσίστα Ελένη και ο Γ.Γ . του συνδυασμού Ζωτιάδης Ζώτος.
Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν:

1. Ο Νέος συγκοινωνιακός χάρτης Αθηνών και ιδιαίτερα οι τροποποιήσεις που προβλέπονται στο δίκτυο των λεωφορειακών γραμμών της περιοχής μας.
2. Διευκρινήσεις για την λειτουργία των γραμμών 719,700 ,701 & 704
3. Η Διαδικασία καθιέρωσης δρομολογίων λεωφορειακών γραμμών έως τον τελικό σχεδιασμό
4. Οι Προτάσεις για την εξυπηρέτηση των πολιτών με την γραμμή 719 εκάστη Παρασκευή όπου η Λαϊκή Αγορά τους δημιουργεί προβλήματα κυκλοφορίας

Επισημάνθηκε η διάθεση των στελεχών του ΟΑΣΑ στην συνεργασία με φορείς του Δήμου καθώς επίσης και η καθυστέρηση που υπάρχει στην αλληλογραφία με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου.
Σαν ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ θα συνεχίσουμε τις επαφές και την πίεση για το καλό των Δημοτών.

Συνεχίζουμε…